Zoo-suli

Nyári tábor / Zoo suli 2021

Diákjaink szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. Bepillantást engedünk a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával. A heti turnusokban, mely 08.00-16.00 között hétfőtől-péntekig zajlanak 10 programban vesznek részt a gyerkőcök. (d.e. és d.u. forgószínpad szerűen jutnak el más-más állatcsoporthoz) Összlétszám 100 gyermek / hét (a gyermekek 10 fős kis csoportokban lesznek, a csoport beosztás első napon történik a  gyermekek igényei szerint.) Bázis hely a Hotel Dzsungel lesz. Itt csak a hátizsákokat hagyjuk, napközben a foglalkozáshoz kapcsolódó helyszíneket vagyunk egy időben 10 csoport 10 különböző helyszínen.  

2021. év tervezett turnusok:


  • - június 21-25. 
  • - június 28-július 2.
  • - július 5-9 . 
  • - július -12-16. 

Amennyiben utazás, betegség stb... miatt a gyerkőc nem tud részt venni a táborban, kérjük jelezzék számunkra!

2021. évi tábor árak:

-1 fő gyermek részére 45.000 Ft 

-testvér kedvezmény 43.000 - 43.000 

(tábor díja magában foglalja tízórait, ebédet és uzsonnát)


Jelentkezési feltétel

-írás, olvasás s az  első osztály befejezése. 

Jelentkezni csak az ONLINE rendszeren lehet majd  2021 május 20-tól.

Letölthető nyomtatványaink:

Szülő nyilatkozat a táborozáshoz

(ezeket az Online regisztráció során már megkapták)
 

Zoosuli programEgyéb hasznos tábori információk a szülőknek:


Milyen ruházatot hozzanak magukkal a gyermekek? Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak. Zárt váltócipő javasolt!

Mi legyen a hátizsákban? Tisztasági csomag, fertőtlenítő törlőkendő/gél,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs. Ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra.  Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám) Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Mit kell tudni az étkezésről? Naponta 3 alkalommal az Állatparki étteremben. Ételérzékenységet, allergiát  a tábor megkezdése előtt az online regisztráció során jelezni kell. 

Milyen intervallumban vigyázunk gyermekeikre? A tábor 08.00-16.00 között zajlik. Felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani.

Hova érkezhetnek a szülők gyermekeikért? A szülők a gyermekekért a Hotel Dzsungelhez jönnek, a parkolóba senkit nem engedünk ki. Az önállóan közlekedő gyermekek hozzanak egy szülői nyilatkozatot.

Készülnek-e fotók a táborozókról? Természetesen! A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk a "Zoosuli Nyíregyházi Állatpark 2020" facebook oldalra.

Ha bármilyen kérdés felmerül a leírtakon kívül: a 06 42 479-702 számon Révészné Petró Zsuzsa hétköznap 08.00-16.00 között szívesen áll a rendelkezésükre. 

Jeles környezetvédelmi napok

A Föld napján, a Madarak és fák napján, az Állatok világnapján partneriskoláink diákjait érdekes előadásokkal különleges látványetetésekkel bemutatókkal várjuk.

Erdei Iskola

A tanmenethez kapcsolódó több napos program, melyet a négy évszak megosztásával szervezünk, korosztályonkénti beosztással, az életkori sajátosságok figyelembevételével alsó-felső tagozatos és gimnáziumi tanulók részére, 6-18 éves korig. Külön élményt jelent, hogy a gyermekek a park saját szállodájában szállnak meg. Az iskolai tananyag természetes környezetbe való átültetése, egyrészt oktatóközponti foglalkozások keretében, másrészt erdei túrákkal, botanikus- és állatkerti kalandozásokkal színesítve történik.