Aktualitások

Ingyenes virtuális térkép
2019. 05. 07.

A környezettudatosság jegyében a mai naptól már digitális állatparki térképet használhatnak a Nyíregyházi Állatparkba látogatók.

A Nyíregyházi Állatpark célja, hogy minél kevesebb papírt kelljen felhasználni, hiszen évente több mint félmillió látogató érkezik az ország leglátogatottabb vidéki turisztikai látványosságába , s a tapasztalatok alapján rengeteg kinyomtatott térkép pár órával a felhasználás után már szemétbe kerül.

Ráadásul a fejlesztésnek köszönhetően számtalan érdekességgel, aktualitással gazdagodnak a felhasználók.

Néhány információ a fejlesztésről:

A SÓSTÓ ZOO néven futó ingyenes alkalmazás IOS-re és Androidra is elérhető s letöltés után nem igényel internetet. GPS alapon mutatja a tartózkodási helyünket az Állatparkban és kirándulásunk előtt már előre megtervezhetjük mely fajokat szeretnénk meglátogatni.

Az állatok kifutói és az állatházak mellett természetesen a mosdókat, pelenkázóhelyiségeket, étkezi lehetőségeket is mutatja, sőt lehetőség van a látványetetések időpontjait is megtekinteni.

A térkép funkció mellett az állatokról is információ olvasható, magyar és angol nyelven.

Mindenképpen érdemes használat után is megtartani az alkalmazást , hiszen a legfontosabb állatparki hírekről is értesülhetnek így a későbbiekben felhasználók.

A Nyíregyházi Állatpark köszöni az alkalmazás elkészítését Jakab Zsoltnak és a Camelot Pláza csapatának, hiszen a segítségükkel sok-sok fa életét mentik meg, hiszen kevesebb papírt fognak használni!