Pályázat

Sikeresen lezárult a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatását támogató projektje. 

A Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft-nél sikeresen befejeződött az eszközbeszerzéssel kiegészített, hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatás támogatásával kapcsolatos projektje, melynek keretében pályakezdők, illetve tartós munkanélküliek foglalkoztatására került sor.

 

A Foglalkoztatási program a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft-nél című projekt keretében 7 hátrányos helyzetű fiatal foglakoztatására került sor, akik állatgondozói, turisztikai referensi illetve állatorvosi munkakört láttak el az elmúlt időszakban. Munkájukat mentor segítette, koordinálta, illetve a projekt során a felvett hátrányos helyzetű munkavállalók képzésben is részt vettek.

A projekt célja, a fiatalok foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, foglalkoztatottak munka világába történő bevezetése volt, mely sikeresen teljesült. A munkavállalók folytatják a tevékenységüket az Állatparknál, így a továbbfoglalkoztatás során a korábban szerzett tapasztalataikat tovább tudják kamatoztatni.

 

A megítélt támogatás:
29,96 millió Ft

 

További információ kérhető:
Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft.
4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, 15010/2
info@sostozoo.hu

 

Projekt azonosítója:
TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0063