Fókashow

Főszezonban naponta kétszer zenés tréning vagy fókashow keretében tekinthetik meg vendégeink a játékos kaliforniai oroszlánfókák bemutatóját.

Tréning időpontok belépés után az információs falon és az állatok kifutója mellett látható.

A program megtekintését a belépőjegyed ára tartalmazza, azaz téritésmentes,  ez az Állatpark ajándéka a vendégeknek.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy az állatbemutatók időpontjai változhatnak, esetleg el is maradhatnak az állatok életritmusának megfelelően illetve a rossz időjárási viszonyok miatt!

Fóka bemutatók tervezett időpontjai 2023-ban:Húsvéttól Június 1. ig hétköznap nyílt tréning 13:00-kor

Hétvégente 11.00 és 13.00 fókashow

Június 1.- től szeptember 30.-ig minden nap show 13:00 és 15:00


Minden hétfőn és pénteken 9:30-kor megnézheted, hogy tízóraiznak az Ócenárium cápái. A fókashown láthatod hogy dolgoznak meg kedvenceid a jutalomfalatokért, és állatparki sétád során az automatiáinkból vásárolt finomságokkal te is meglepheted háziállatainkat, vagy a népes lámacsaládot. 

Cápaetetések időpontjai: hétfőn és pénteken 9:30-tól  
Helyszín: Zöld Piramis - Ócenárium 

A szervezett látványetetések megtekintését belépőjegyed ára tartalmazza.

2023. áprilisától-augusztus végéig  új lehetőséggel gazdagodnak a Nyíregyházi Állatpark fakultatív programjai. Mostantól a tevegelés és az elektromos kisbuszozás mellett, VIP csoportvezetés keretében ismerkedhetnek meg az Állatpark életével a parkba látogatók. 

 A 90 perces  V.I.P. szakvezetés során állat etetésre is lehetőség van , melynek díja 1-8 fő részére 20.000Ft /csoport

A szakvezetés során zoopedagógusunk mesél a park kulisszatitkairól, valamint kígyó simogatásra és maki etetésre is lehetőség van.

FONTOS! Csak előre egyeztetett időpontban tudunk vendégeket fogadni. 

A szakvezetések a tavaszi és nyári időszakban hétköznap elsősorban 16.00-17.30 között zajlanak valamint hétvégén 9.00-tól. 

 Időpont egyeztetés: education@sostozoo.hu 

Utazz egy nagyot a sivatag hajójával! Tevegelj állatparkunk kétpúpújával! Különleges sivatagi élmény vár rád a kényelmes tevenyeregben a főbejárattól jobbra, a Hüllő ovival szemben.

Tevegelés ára: 2000 Ft / fő. (5 éves kortól vehető igénybe)

2023-es esztendőben a fakultatív tevegelés:

Április 7  és május 1 között hétvégéken
Május 1-től augusztus 31-ig minden nap 

Szeptemberben  és októberben csak hétvégente elérhető.

Aki kíváncsi a bájos madagaszkári makikra, keresse fel  a Tarzan ösvényén elterülő majomerdőt! A majomerdőben gyűrűsfarkú makik járnak, kelnek a vendégek között. A makikat testközelből megcsodálhatjuk, fényképészkedhetünk velük, de etetni és simogatni sajnos nem lehet őket.

A maki erdő májusig csak hétvégén látogatható, Kocsikázd végig a világunkat, a SóstóZoo kisbuszaival! Gyerekeknek, idősebbeknek és a megfáradt állatpark látogatóknak a hangulatos kocsikázás kellemes kikapcsolódást nyújt a park harminc hektáros tölgyerdejében. A 16 férőhelyes járatok 20 percenként indulnak a NasiZoo elől. (főbejárattól  jobbra 60 m )


A KocsikáZoo szolgáltatás március 15-től minden nap elérhető! 

3 év alatt: dijmentes
3-18 éves korig: 500 ft / fő
18-70 év között: 1000 ft / fő
70 év fölött: 500 ft / fő

Igénybevehető, nyitvatartási időben: 9:30 és 17:00 között!


Telefonos elérhetőség: + 36 30 278 0931

Az Állatpark 35 hektárnyi területét nehéz bejárni a csöppnyi lábakon, így nagy segítség a családoknak a kölcsönözhető nyitható ajtajú zöld kiskocsi.

 

Bérleti díja: 1000 Ft / alkalom - a bébi taxi főszezonban elérhető, késő őszi, téli időszakban már nem.

A természetvédelmi nevelés, a fajmegőrzés és a természetvédelmi kutatások kiemelt területei állatparkunknak. Oktatóközpontunk tevékenysége során az állatkerti bemutatók látogatóink számára ismertté teszik a fajmegőrzés, a fajmegmentés programjait, az állatkertekben élő egyedek visszatelepítésének lehetőségei. Oktató tevékenységükkel gyarapítani kívánjuk az állat- és természetvédelem iránt felelősséget vállalók táborát, akik tevékeny részvételükkel hozzájárulnak a fajok, a biodiverzitás megőrzéséhez. Az állatkerti oktatás színhelye a Zoo-Suli Oktatóközpont, ahol változatos szemléltetőeszközökkel, magasan képzett elméleti és gyakorlati zoológus szakemberekkel, izgalmas, változatos programokkal segítjük felfedezni az élővilág csodáit.