2022. májusától-szeptember végéig  új lehetőséggel gazdagodnak a Nyíregyházi Állatpark fakultatív programjai. Mostantól a tevegelés és az elektromos kisbuszozás mellett, VIP csoportvezetés keretében ismerkedhetnek meg az Állatpark életével a parkba látogatók. 

 A 90 perces  V.I.P. szakvezetés során állat etetésre is lehetőség van , melynek díja 1-8 fő részére 20.000Ft

A szakvezetés során zoopedagógusunk mesél a park kulisszatitkairól, valamint kígyó simogatásra és maki etetésre is lehetőség van.

FONTOS! Csak előre egyeztetett időpontban tudunk vendégeket fogadni. 

A szakvezetések a nyári időszakban 16.00-17.30 között zajlanak.

 Időpont egyeztetés: education@sostozoo.hu 

Kocsikázd végig a világunkat, a SóstóZoo kisbuszaival! Gyerekeknek, idősebbeknek és a megfáradt állatpark látogatóknak a hangulatos kocsikázás kellemes kikapcsolódást nyújt a park harminc hektáros tölgyerdejében. A 16 férőhelyes járatok 20 percenként indulnak a Zöld Piramis bejárata elől.


A KocsikáZoo szolgáltatás:

3 év alatt: dijmentes
3-18 éves korig: 500 ft / fő
18-70 év között: 1000 ft / fő
70 év fölött: 500 ft / fő

Igénybevehető, nyitvatartási időben: 9:30 és 17:00 között!


Telefonos elérhetőség: + 36 30 278 0931

Az Állatpark 35 hektárnyi területét nehéz bejárni a csöppnyi lábakon, így nagy segítség a családoknak a kölcsönözhető nyitható ajtajú zöld kiskocsi.

 

Bérleti díja: 1000 Ft / alkalom - a bébi taxi főszezonban elérhető, késő őszi, téli időszakban már nem.

A természetvédelmi nevelés, a fajmegőrzés és a természetvédelmi kutatások kiemelt területei állatparkunknak. Oktatóközpontunk tevékenysége során az állatkerti bemutatók látogatóink számára ismertté teszik a fajmegőrzés, a fajmegmentés programjait, az állatkertekben élő egyedek visszatelepítésének lehetőségei. Oktató tevékenységükkel gyarapítani kívánjuk az állat- és természetvédelem iránt felelősséget vállalók táborát, akik tevékeny részvételükkel hozzájárulnak a fajok, a biodiverzitás megőrzéséhez. Az állatkerti oktatás színhelye a Zoo-Suli Oktatóközpont, ahol változatos szemléltetőeszközökkel, magasan képzett elméleti és gyakorlati zoológus szakemberekkel, izgalmas, változatos programokkal segítjük felfedezni az élővilág csodáit.